Eurocom - Laborator Dentar Cluj Napoca - Protetica Dentara Cluj - Tehnicieni Dentari Cluj - Lucrari Dentare Zirconiu Cluj - Lucrari Dentare Ceramica Cluj - Lucrari Protetice Cluj

Despre noi

Infiintat in anul 2003, Laboratorul dentar Cluj Napoca dispune de aparatura moderna conforma cu standardele UE, precum si de o echipa de tehnicieni dentari Cluj talentati. Va propunem o gama larga de lucrari protetice Cluj din materiale de calitate, executate rapid.

Dispunem de propriul Centru de prelucrare CAD/CAM pentru zirconiu Cluj - echipamentele si blankurile de zirconiu  sunt exclusiv de provenienta UE.

Tehnologia performanta, biocompatibila cu omul si natura

De-a lungul timpului, am experimentat schimbari majore in toate domeniile stiintei si medicinei, am evoluat de la solutii primitive la cele mai performante tehnologii, lasand in urma, uitate, vechile bastioane. Ceea ce este astazi automobilul fata de atelaj sau iahtul fata de vechile corabii, este si Zirconiul fata de metalele folosite in tehnica dentara Cluj. Putem spune ca noile tehnologii de prelucrare pentru Zirconiu Cluj sunt noua revolutie a acestui domeniu, oferind calitate absoluta, fiabilitate si cel mai important...biocompatibilitate totala.

Privind in urma, nu putem nega importanta metalului la dezvoltarea tehnicii dentare si am gresi negand ca are si acum in unele situatii o contributie decisiva; insa trebuie sa dam "Cezarului ce-i al Cezarului" - Zirconiul este astazi primadona simfoniei "Proteticii dentare". Calitatile sale sunt intrecute doar de cele a ceramicii de ultima generatie, am putea spune ca este top modelul pe care il imbraca marii creatori de moda ai zilelor noastre. Este importanta maiestria croitorului dar fara calitatile suportului  frumusetea hainei nu face mare lucru. Oricum nu in timp.

In ultima mie de ani este pentru prima data cind stiinta se apleaca in mod consistent asupra Cenusaresei medicinii - tehnica dentara Cluj - si nascoceste revelatia mileniului – inlocuitorul metalului, a vesnicului suport pentru portelan, compozit, acrilat sau tot ce a purtat omul in gura pana acum. Marii monstri ai domeniului, Ivoclar, Vita, Noritake si multi altii s-au zbatut pentru a scoate cele mai frumoase, complicate si avangardiste solutii fizionomice dar fara a fi capabile sa ofere un suport pe masura sofisticatei lor munci.

Astazi, traim o noua era in care omul, pacientul, cauta cea mai buna solutie pentru sine si pentru cei din jurul sau. Calitatea si fiabilitatea devin must-have-uri, primand dupa lupte seculare in fata costurilor reduse, creatoare de compromisuri. Si totul intr-un scenariu dominat de intoarcea la natura, la biocompatibilitatea absoluta dintre elementele sale.

Laborator Dentar Cluj Napoca - Tehnicieni Dentari Cluj - Prelucrare CAD-CAM pentru Zirconiu Cluj - Lucrari Dentare Zirconiu Cluj - Protetica Dentara Cluj - Lucrari Dentare Ceramica Cluj - Tehnica Dentara Cluj Napoca